Vintage meubels

Vintage meubels zijn meubels die een aantal jaren geleden in de mode waren. U kunt hierbij denken aan de design meubels uit de jaren 50, 60 en 70.Vintage zien we veel terug in interieurs, dit komt omdat vintage meubels gemakkelijk te combineren is. Wanneer u een moderne inrichting hebt, maar het liever niet te strak wilt hebben dan kunt u kiezen voor vintage. Dit geeft vaak een warme en gezellige sfeer in uw huis. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw interieur helemaal vintage en retro in te richten. Dit is stoer maar ook ontzettend sfeervol.

Vintage meubels online kopen

Bent u op zoek naar vintage meubels? Online vindt u een heel groot aanbod in vintage producten. Denk aan tafels, kasten, banken, stoelen, decoratie en nog veel meer! Kies voor een vintage interieur en bekijk het assortiment van de websites die wij aanbevelen!

Vintage meubels restylen of op maat

Wilt u uw vintage meubels laten restylen of wilt u vintage meubels op maat laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en wij zullen uw aanvraag in ons netwerk voorstellen. Als wij iemand gevonden hebben bij u in de buurt, wordt er vanzelf contact met u opgenomen en kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bestel de mooiste vintage meubels via Rootsmann.nl